Προφίλ

Παγγαίο Όρος. Ο τόπος μας, ένα μαγευτικό βουνό με πλήθος θρυλικών ιστοριών, μύθων και παραδόσεων.

Μέσα από τις κρυφές ή φανερές του διαδρομές, αποκαλύπτει τα αρχέγονα μυστικά του ακούσματα, που αντηχούν σε κάθε βουνοπλαγιά. Με κάθε σου βήμα θαυμάζεις ανακαλύπτοντας την πλούσια χλωρίδα και πανίδα που διαθέτει, τα πολύτιμα μεταλλεύματα, την πανδαισία των χρωμάτων και αυτήν τη μεθυστική αύρα που αναδύεται από τα έγκατά του.

Αυτός ο τόπος, ιερός και μοναδικός, με τη δική του δύναμη, έγινε για εμάς η εσωτερική μας αναζήτηση, το καταφύγιο και τελικά η έμπνευσή μας.

Αυτήν την πολυμορφική και πολυδιάστατη εμπειρία της παν – γαίας, που θεραπεύει και αναζωογονεί, τη μετουσιώσαμε σε κάτι χειροπιαστό αποκλειστικά για εσάς. Να μπορείτε να το αγγίξετε, να το μυρίσετε, να το αισθανθείτε.

Εκεί, μέσα σ’ αυτό το τοπίο, γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσουμε ένα εργαστήριο βασισμένο σε εκείνα που είχαν οι πρόγονοί μας στα αρχαία χρόνια. Εκείνοι επεξεργάζονταν τον χρυσό και τον άργυρο, εμείς σμιλεύουμε τα πολύτιμα στοιχεία της ελληνικής φύσης: το ελληνικό ελαιόλαδο, το ιαματικό νερό των πηγών, το μελισσοκέρι, τους καρπούς, τα αρωματικά φρούτα και τα θεραπευτικά μας βότανα.

Σήμερα είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε σε όλους εσάς τα δικά μας θεραπευτικά και καλλυντικά «κοσμήματα», φτιαγμένα αποκλειστικά από φυσικά συστατικά που «ποιεί η γαία». Είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τη Γεωποιείν.

Προϊόντα Χονδρικής

heading-below

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί. Απαντάμε συνήθως σε 24 ώρες

  • Δημιουργία προϊόντων – συνταγών ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.
  • Δημιουργία προϊόντων – συνταγών ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.
  • Δημιουργία ιδιωτικής ετικέτας.
  • Μεγάλη ποικιλία έτοιμων προϊόντων, χειροποίητα σαπούνια, κρέμες – λάδια προσώπου & σώματος, serum μαλλιών, lip balm, γαλακτώματα και κεριά.
  • Δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, παραγόμενα σύμφωνα με την ορθή πρακτική του GMP ISO 22716 που αφορά εταιρείας καλλυντικών προϊόντων και αναρτημένα στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Γνωστοποίησης Καλλυντικών CPNP.
  • Ευελιξία παραγωγής, συνέπεια και εχεμύθεια.

Εργαστήριο Geopeen

heading-below

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί. Απαντάμε συνήθως σε 24 ώρες

Παράλληλα με την ιδέα και τη φιλοσοφία της Γεωποιείν γεννήθηκε στους συντελεστές αυτού του εγχειρήματος η ανάγκη να αιχμαλωτίσουμε τη δύναμη της φύσης αξιοποιώντας τις ευεργετικές της ιδιότητες. Για αυτόν τον σκοπό στήσαμε ένα εργαστήριο παρασκευής φυσικών καλλυντικών, επενδύοντας σε εγκαταστάσεις, μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνογνωσία και πιστοποιήσεις διαδικασιών και έπειτα από μία μακρά πορεία προετοιμασίας, κατά την οποία εργαστήκαμε με επιμονή και πίστη στο ιδανικό αποτέλεσμα, καταλήξαμε σε ένα άρτιο σύστημα διεργασιών

Το εργαστήριό μας είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, σύμφωνα με την εφαρμογή των Ορθών Πρακτικών Παραγωγής (GMP) και τη οργανωτική και τεχνική καθοδήγηση των απαιτήσεων του συστήματος ποιότητας ISO 22716:2007. Όλα τα καλλυντικά προϊόντα της εταιρείας μας είναι γνωστοποιημένα και μπορούν να κυκλοφορήσουν νόμιμα μέσα και έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Close menu