Αιθέριo Έλαιo – Περγαμόντο

Προέρχεται από ψυχρή έκθλιψη της φλούδας του καρπού. Έχει ένα γλυκό, λεμονώδες, δροσερό άρωμα γι’ αυτό χρησιμοποιείται και σαν αποσμητικό. Έχει απολυμαντικές, αντισηπτικές, επουλωτικές, και καταπραϋντικές ιδιότητες. Δεν ενδείκνυται η έκθεση στον ήλιο για 12 ώρες μετά την εφαρμογή του.

10ml

 

 

Κωδικός προϊόντος: ESS17 Κατηγορία:
Share:

Προέρχεται από ψυχρή έκθλιψη της φλούδας του καρπού. Έχει ένα γλυκό, λεμονώδες, δροσερό άρωμα γι’ αυτό χρησιμοποιείται και σαν αποσμητικό. Έχει απολυμαντικές, αντισηπτικές, επουλωτικές, και καταπραϋντικές ιδιότητες. Δεν ενδείκνυται η έκθεση στον ήλιο για 12 ώρες μετά την εφαρμογή του.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Να φοράτε προστατευτικά γάντια/ενδυμασία ατομικής προστασίας. Μακριά από παιδιά. Για εξωτερική χρήση.

Οι πληροφορίες δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών.

Close menu